NeoNet

NeoNet d.o.o.

Omladinskih Brigada 8.....II sprat, Novi Beograd, Srbija
Tel: 2698 203
Fax: 2698 203

Gutov sirup od bokvice - iskašljavanje

Bokvica1.png 

Sirup od bokvice je prirodni preparat bez konzervansa i veštačkih aroma. Sokovi svežih listova bokvice su dobijeni tehnološkim postupkom koji garantuje očuvanje svih aktivnih komponenti i lekovitih svojstava u potpunosti.

Sastav: Svež list bokvice, posebna vrsta livadskog meda, prerađeni šećer kao prirodni dodatak za očuvanje biološke vrednosti i prirodni antibakterijski dodatak.

Namena: Sirup od bokvice se preporučuje osobama koje pate od akutnog i hroničnog bronhitisa, kašlja i promuklosti, osobama oslabljenog imunološkog sistema koje su sklone čestim prehladama, zatim deci koja pate od čestih upala respiratornih organa, dugogodišnjim pušačima i svim ostalim osobama kao preventiva u sezoni gripa i prehlade.

Delovanje: Lekovita svojstva sirupa potiču od fitokompleksa koji obuhvata veliki broj aktivnih materija: tanina, pektina, organskih biljnih kiselina, vitamina C, saponozida, fitoncida, sluzi, masnog ulja, belančevina, šećera itd. Ovako kompleksan sastav preparata omogućava udruženo delovanje svih aktivnih materija koje deluju na isti zdravstveni problem različitim mehanizmima. Sirup od bokvice deluje antibakterijski (suzbija razmnožavanje i uništava bakterije), sekretolitički (razređuje gustu bronhijalnu sluz i omogućava eliminaciju iz organizma), umirujuće (smiruje grčeve glatke muskulature disajnih puteva i olakšava rad organa za disanje), oblaže sluzokožu ždrela smanjujući otoke, suženja i nadražaj na kašalj.

                                                  Distribucija : NeoNet doo  www.neonetdoo.co.rs

Copyright © NeoNet d.o.o. 2024. All rights reserved.