NeoNet

NeoNet d.o.o.

Omladinskih Brigada 8.....II sprat, Novi Beograd, Srbija
Tel: 2698 203
Fax: 2698 203

Gutov sirup od koprive - malokrvnost (anemija)

Kopriva1.png 

Gutov sirup od koprive je prirodni preparat bez konzervansa i veštačkih aroma. Proizveden je savremenim tehnološkim procesom, tako da su aktivne komponente, koje sadrži kopriva maksimalno sačuvane.

Sastav: Svež list i koren koprive, posebna vrsta livadskog meda, preređeni šećer kao prirodni dodatak za očuvanje biološke vrednosti i prirodni antibakterijski dodatak.

Namena: Sirup od koprive se preporučuje osobama koje pate od reumatizma, oboljenja zglobova, osobama koje imaju pesak i kamenje u bubrezima, naročito trudnicama i deci za regulisanje krvne slike i svim osobama koje pate od anemije. Takođe se preporučuje osobama koje imaju povišen krvni pritisak, holesterol, trigliceride i ostale masnoće u krvi kao i osobama koje imaju neuredne i bolne menstrualne cikluse i tegobe u menopauzi.

Delovanje: Kopriva sadrži značajne količine minerala, gvožđa, kalicijuma, magnezijuma, fosfora, esencijalnih kiselina, fitosterola, lecitina, voska i kremene kiseline, vitamina C i A i vitamina K, B2 i B5, a u svojim žarama sadrži i i acetilholin i histamin. Zahvaljujući ovakvom sastavu, u narodnoj tradicionalnoj medicini, smatra se da je kopriva između ostalog i pravi polivitaminski rezervoar. Kopriva čisti krv, snižava nivo holesterola i drugih masnoća u krvi, smanjuje krvavljenja, olakšava tegobe kod pojave hemoroida, ublažava klimakterične tegobe, reguliše krvni pritisak, a poseban značaj ima u rešavanju problema anemije. Može da olakša i reumatične tegobe, pomogne kod mnogih oštećenja prostate, kao i da smanji otoke različitog porekla. Vraća organizam u ravnotežu tako što ga remineralizuje i nadoknađuje važne vitamine.
Distribucija NeoNet doo  www.neonetdoo.co.rs

 

Copyright © NeoNet d.o.o. 2024. All rights reserved.